Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Про нас

Ми «АRT-EVENT» — event-агентство у Києві, яке розпочало свою плідну роботу з 2010 року. Наша команда розпочинала свій шлях із паркових атракціонів та батутів, встановлених у парках Києва та області, організації благодійних фестивалів та днів села та міста. Час минав, ми зростали та розвивалися, створювали цікаві проекти, корпоративи та свята, прагнули до досконалості та виходили на новий рівень. Спектр наших послуг та обладнання розширюється з кожним роком, ми йдемо в ногу з модою та тенденціями на ринку івент-індустрії.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

«ART-EVENT» – це команда креативних та талановитих людей, які вміють із найбанальнішого сценарію зробити гостросюжетне свято, ми раді допомогти вам створити свою власну історію урочистого моменту, який ви назавжди хочете зафіксувати у пам’яті. Ми – команда професіоналів, які знають та люблять свою справу, а це – важливо в організації івентів. Ми любимо експериментувати, творчо підходити до поставлених завдань, ми не боїмося гучних викликів та складних проектів – для нас це нова можливість проявити себе та дати вилитись нашому креативу у прекрасне та незабутнє свято для вас.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Головними нашими послугами на сьогодні є організація яскравих корпоративів, тематичних вечірок, дуже веселих дитячих свят, днів народження, масштабних фестивалів та днів міста та села у кожному куточку України.

Для цього ми маємо у своєму штаті креативних та талановитих ведучих, аніматорів, діджеїв, декораторів, сценаристів, професійних круп’є, а також величезний асортимент атракціонів для дорослих та дітей.

Наше event-агентство у Києві є володарем величезного комплексу надувних батутів, атракціонів з різною тематикою, виїзне Фан-казино та багато інших цікавих та якісних речей за допомогою яких ми проводимо найзабутніші корпоративи та свята для Вас.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Довіртеся спеціалістам компанії «ART-EVENT» та до ваших послуг: зіркові ведучі, захоплюючі сценарії, найкращі ресторани, клуби та конференц-зали Києва та України. Наші замовники з Києва, а також усіх куточків України залишилися задоволеними якістю наданих послуг, і більшість із них стали постійними клієнтами. Задоволені клієнти, це наша опора та підтримка, вони повертаються до нас знову і знову, стаючи друзями.

Звернувшись до нас, Ви отримаєте 100% позитивні емоції та високу якість послуг. У нас немає вихідних та свят, ми працюємо для Вас 24/7 у Києві, а також у всіх містах України.