Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Оренда та прокат меблів для заходів. LED меблі. Барні меблі Київ, Харків, Львів Україна.

Виїзні меблі – Арт-Івент

Як показує практика, що масштабніший захід, то більше клопоту обрушується на плечі організатора. Щоб усе встигнути та передбачити до поставлених термінів, необхідно вибирати надійну компанію у плані співробітництва, тільки так можна досягти високих результатів та позитивних відгуків.

 

Компанія Art-Event займається комплексним технічним забезпеченням заходів будь-якого рівня складності та масштабу. Нашим клієнтам ми гарантуємо оперативність, професіоналізм та якість виконання поставлених завдань. Art-Event спеціалізується на послугах оренди меблів, реквізиту та іншої техніки для проведення різноманітних заходів, корпоративів, виставок, шоу-показів, презентацій, вечірок тощо.

Щоб захід пройшов чудово, і все було бездоганно, необхідно продумати всі деталі: меблі, текстиль, декор, реквізит та інші нюанси за задумом свята. Меблі є одним із ключових пунктів списку оренди та відіграють головну роль у створенні атмосфери заходу. Компанія RentAll допоможе вам облаштувати та організувати все необхідне для проведення ідеального свята, будь то сучасна вечірка, корпоративне дозвілля або діловий фуршет.

До вашої уваги ми пропонуємо оренду наступних товарів:

Навіщо купувати дорогі меблі, якщо їх можна взяти в оренду у нас?

Враховуючи ваші побажання та фінансові можливості, наші менеджери нададуть оптимальний варіант оренди меблів. Все, що від вас вимагається, – визначитися з кількістю запрошених гостей або числом учасників свята, вибрати колірну гаму та стиль, а решту клопоту надайте нам. Фахівці компанії RentАll доставлять та встановлять будь-яке орендоване обладнання безпосередньо на місце проведення свята. Телефонуйте, і ми обов’язково обговоримо усі нюанси співпраці!

Бажаємо вам затишного та комфортного свята!