Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Справжні чоловічі ігри від компанії “Art-event”

Щоразу, коли чоловіча компанія збирається у повному складі, з’являється думка влаштувати справжнє свято. Причому часто простого спілкування «за душами» буває замало і хочеться веселих та динамічних розваг. Агентство Аrt-Еvent з радістю прийде вам на допомогу – у нас ви знайдете найкращі конкурси та ігри для чоловіків.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Отже, представляємо до вашої уваги наш найпопулярніший атракціон – виїзне казино . У ньому ви можете абсолютно легально зіграти в рулетку, крепс та покер, а заразом і поспілкуватися з друзями. До речі, всі ігри ведуть наші співробітники-круп’я, а заразом, і беруть на себе всі організаційні моменти.

Якщо ви шанувальник більш динамічних ігор, то пропонуємо вам спробувати сили в гонках на машинках і велоавтомобілях . А для тих, хто хоче згадати дитинство, у нас припасені перегони машинок на радіокеруванні. Фантів стрільби з різних видів зброї ми запрошуємо відвідати виїзний тир , в якому є не тільки пневматичне та мультимедійне озброєння, а й екзотичні арбалети, сарбакани, цибулі та рогатки. При замовленні просто уточніть, з чого б ви хотіли постріляти. Тир – це чоловічий атракціон номер один.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Якщо ви не можете вибрати, де ж провести вечір: у барі зі всілякими іграми або в більярдній, то пропонуємо вам влаштувати в приватному будинку або ресторані класну вечірку з улюбленими іграми. Компанія Аrt-Еvent доставить вам за вказаною адресою компактний більярд, настільний та аеро хокей, міні футбол та навіть організує баскетбольний матч.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Атракціони та конкурси для чоловіків

Ні для кого не секрет, що чоловікам властиво змагатися в силі, спритності та кмітливості. Зробити це можна і на вечірці, головне правильно підібрати оригінальні ігри для дорослих. Наприклад: силоміри боксер і молот, турнік, бірпонг, боротьба на руках, п’яний пішохід та багато інших конкурсів допоможуть виявити найсильнішого, хоробрішого та витривалішого учасника.

Змагатися можна не лише у силі, а й у інтелектуальних іграх. Спеціально для таких випадків ми маємо атракціони Ігри розуму, Чотири в ряд і гігантські шахи. Спробуйте провести битву умів, рухаючи силою думки предмети чи пересуваючи величезні шахові постаті. Всі ці ігри для чоловіків зроблять вашу вечірку яскравою та незабутньою, а заразом і доставлять масу позитивних емоцій вашим гостям. Звертайтеся, в Аrt-Еvent на вас чекає величезний вибір атракціонів для дорослих на різний смак.