Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Організація вечірки в стародавньому стилі від компанії «Art-event»

Вечірка у стародавньому стилі відрізняється особливим шармом, оскільки переносить вас на багато століть тому, в епоху ваших дідів та прадідів. Дозволить побачити старовинну культуру нації та історію виникнення Київської Русі. Народні гуляння з давніх-давен славляться своєю величчю і безліччю тематичних ігор. Чоловіки в залізних обладунках влаштовували кулачні бої, змагалися у майстерності володіння холодною зброєю, а дівчата у ошатних шатах танцювали та водили хороводи. Ресторани або відкриті майданчики необхідно задекорувати середньовічним утвором, елементами обладунків, щитами, прапорами, це допоможе максимально передати тематичну атмосферу. Якщо ви вирішили організувати вечірку у стародавньому стилі, вам не обов’язково робити все самостійно. Замовити тематичне свято ви завжди можете у нашому івент агенстві «Art-event».

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Абсолютно не важливо де буде проходити ваша вечірка в ресторані, заміському будинку, парку або в лісі, одним з найважливіших етапів святкування повинні стати розваги, адже як відомо наш народ любить не тільки смачно поїсти, але й весело провести час!
Традиційними забавами чудово стануть майстер-класи з володіння середньовічною зброєю, метання списа. перетягування канату. Відмінною ідеєю також стане арбалетно-лучний тир , адже кожен від малого до великого хоче відчути себе справжнім лицарем древньої русі. Незамінним атребутом і радістю для всіх дітлахів стануть уроки верхової їзди на запряжених конях або кумедних поні, вибирати вам. Пам’ятною символікою, яку ви зможете зробити власними руками, стане карбування монет.. На сувенірні монети можна нанести логотип фірми, дату проведення свята або будь-який малюнок за вашим бажанням, однозначно вони стануть ланкою, що скріплює між вами, вашими друзями колегами по роботі або співробітниками.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Час не стоїть на місці, з’являється велика кількість сучасних цікавих тематичних атракціонів для дорослих та дітей. Наша компанія пропонує атракціон силомір молотобоєць в оренду Київ, випробувайте свою силу удару і отримайте цінні призи, а також атракціон Holli Bord чудово підійде для юних енштейнів, принцип гри дуже простий, але спритність і логічне мислення не будуть зайвими. Для найменших гостей свята у стародавньому стилі чудово підійде атракціон Баба Яга, в якому необхідно іграшковими павуками або жабами збити фігуру Баби Яги та звільнити добрих звірят. Природно, ніхто не залишиться без солодких призів!!!

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Організувавши свято в давньослов’янському стилі, ви неодмінно догодите пристрастям будь-якого покоління, від малого до великого. Ваші друзі обов’язково оцінять і подякують вам за відмінну екскурсію в минуле!