Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Неонове шоу

Танцювальне неонове шоу — це дивовижне видовище, яке вражає своєю красою. Для створення неонових шоу використовують оригінальні світлові костюми. Світло стає танцем, танець – спалахами та переливами світла, і від рухів професійних танцюристів неможливо відірвати погляд!

Якщо ви хочете влаштувати тематичну вечірку, корпоратив чи будь-який інший урочистий захід та по-справжньому здивувати гостей, неонове шоу від танцювального колективу «Російський Hollywood» стане головною подією вашого свята.

Унікальні танцювальні номери у неоновому світлі

У виступах ми використовуємо унікальний світловий реквізит та оригінальні неонові костюми. Шоу «Російський Hollywood» – це фантастичне, захоплююче уявлення, в якому продумана до дрібниць кожна деталь.

Ексклюзивні костюми з неоновим контуром виблискують при кожному русі. Танцювальні номери доповнюються світловим шоу: за допомогою проекторів на майданчику для виступу створюються ефектні світлові фігури, що посилюють враження.

Танцювальна програма може бути будь-якою, на ваш смак. У нашому колективі працюють професійні хореографи та танцюристи, за плечима яких багаторічний досвід навчання, виступів та постійного вдосконалення. У нашому арсеналі — всі танцювальні стилі, а виступ може відбуватися не лише на сцені чи майданчику танцполу, а й навіть у повітрі, за допомогою спеціальних підвісів!

Замовити неонові шоу можна на будь-які свята

У нас можна замовити неонове шоу на корпоратив, весілля, ювілей, день народження чи будь-яке інше свято! Разом з вами ми підберемо програму, яка не залишить байдужими ваших гостей і зробить подію справді яскравою та незабутньою! Кожен номер розробляється під завдання, які ставить нам замовник. На вас чекає ексклюзивне, неповторне шоу, аналогів якого ви не зустрінете більше ніде. Переконатись у цьому ви зможете, подивившись фото та відео наших виступів. Але краще побачити наживо! Для замовлення неонового шоу зателефонуйте або напишіть нам і ми обговоримо з вами всі деталі виступу. Подаруйте собі та своїм гостям незабутні враження! програма. В абсолютній темряві, під неймовірно ритмічну музику поява артистів у світлих LED костюмах – робить неймовірний фурор з перших секунд їхнього танцювального виступу. Гармонію музики, танцю та світла – відображає неймовірно захоплююче неонове шоу. Неонове шоу на дитяче свято – таке ви ще не бачили! Можливо, ви побажаєте, щоб ваших маленьких гостей зустрічали якось по-особливому. У цьому випадку ми пропонуємо вам замовити неонове шоу барабанщиків – LIGHT DRUM SHOW! Уявіть, як починається дитяче свято з перших ударів неонових барабанщиків, спалахують фігури, з’являється світло! Неонове шоу – це чарівна, унікальна, динамічна, світлова розважальна програма. В абсолютній темряві, під неймовірно ритмічну музику поява артистів у світлих LED костюмах – робить неймовірний фурор з перших секунд їхнього танцювального виступу. Гармонію музики, танцю та світла – відображає неймовірно захоплююче неонове шоу. Неонове шоу на дитяче свято – таке ви ще не бачили! Можливо, ви побажаєте, щоб ваших маленьких гостей зустрічали якось по-особливому. У цьому випадку ми пропонуємо вам замовити неонове шоу барабанщиків – LIGHT DRUM SHOW! Уявіть, як починається дитяче свято з перших ударів неонових барабанщиків, спалахують фігури, з’являється світло!