Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Майданчики для літніх корпоративних свят та пікніків

Локація №1 – Києво-Святошинський район, 15 км. від Києва

Опис: Цей майданчик розташований у закритій приватній власності на березі чистого озера. Пляжний комплекс знаходиться за 20 хвилин їзди від міста на мальовничій території Києво-Святошинського району. Тут є чудова під’їзна дорога та всі необхідні умови для комфортного відпочинку. Територію оточує гарний зелений ліс. Інфраструктура території: пляжний волейбол, кабінки для перевдягання, пляжний футбол, шезлонги, окремі туалетні кімнати, величезний намет для фуршету, під яким може вміститися 150 осіб, барна стійка. Територію можна орендувати повністю або частково.


Локація №2 – Київ, острів Труханів

Опис: Мальовничий закритий майданчик на острові Труханів. На території є спортивні майданчики для футболу, волейболу, тенісу; велика комфортна альтанка на березі, красивий дерев’яний намет, накритий тентом; приватний пляж, стаціонарні умивальники та туалети; сауна та будинок з номерами для відпочинку надаються за окрему плату. Місткість території від 50 до 300 осіб.


Локація №3 – Київ, острів Труханів

Опис: База відпочинку розташована у центрі столиці, на острові Труханів. З берега острова відкривається розкішна панорама на набережну. Розмір території – 3 гектари. Вам неодмінно сподобається доглянута, чиста місцевість у мальовничій зеленій зоні просто неба з пісочним пляжем. На майданчику є красиві дерев’яні будиночки, зручні лавки, велика літня тераса для банкетів, спортивний майданчик. Місткість території від 50 до 300 осіб.


Локація №4 – Київ, острів Труханів

Опис: Величезна доглянута та чиста територія з піщаним пляжем. На пляжі можна купатися та засмагати, пляж обладнаний усім необхідним для літнього відпочинку, вода проточна, пісок та дно водоймища чисті. Крім пляжу, є два басейни просто неба. Біля басейну на вас чекають зручні шезлонги із парасольками та водна гірка. Є спортивні майданчики для футболу, тенісу та волейболу, 2 столи для настільного тенісу. На майданчику розміщений великий гарний намет та банкетний зал. Місткість території від 50 до 600 осіб.


Локація №5 – Київ, Музей народної архітектури та побуту

Опис: Якщо ви хочете відпочити в колі своїх гостей, вам неодмінно потрібно вибрати саме цей майданчик. Закрита територія, намет для бенкету в етно-стилі. У програмі заходів виконання різноманітних завдань, майстер-класи, проведення конкурсів, аніматори у національному одязі, експонати музею та мальовнича природа ототожнюють народні традиції та споконвічно-український колорит. Місткість території від 50 до 200 осіб.


Локація №6 – 20 км. від Києва, Житомирська траса, Заміський комплекс

Опис: Ідеальний майданчик для заходу, корпоративу на природі у традиційно українському стилі. Красива природа, доглянута територія, футбольне поле, дерев’яні альтанки, озеро, літня тераса. Площа – 5 га, місткість від 50 до 300 осіб.


Локація №7 -20 км. від Києва, Гостомель, Заміський комплекс

Опис: Величезна доглянута територія в оточенні соснового парку. Тут зручно розташований великий намет для банкету, зроблений з дерева, альтанки, зона відпочинку, спортивний майданчик, тенісні столи під навісом, професійне футбольне поле та тенісний корт. Місткість території до 200 осіб.


Локація №8 – Пуща-Водиця

Опис: Красива закрита доглянута територія для комфортного відпочинку. На території є природне озеро, спортивні майданчики для гри у футбол, волейбол, настільний теніс, літній театр. Туалети та умивальники – в адміністративній будівлі. Місткість території до 300 осіб.


Локація №9 – 14 км. від Києва, о. Круглик

Опис: закрита територія, приватна автостоянка, величезне чисте озеро для риболовлі та купання. Є необхідне обладнання для встановлення невеликої сцени. На майданчику чистий пісочний пляж, дитячий та пейнтбольний майданчик. Катамарани, човни, прокат пляжного інвентарю, котеджів для нічного відпочинку є павільйон для проведення заходів до 100 осіб. Місткість території до 300 осіб.


Локація №10 – Київська область, Києво-Святошинський р-н, с. Бузова

Опис:

Відпочинок у закритому комплексі у етнографічній зоні Києво-Святошинського району. Затишні мангальні комплекси, прогулянки мальовничим парком, ігри на спортивних майданчиках, просторий гарний намет. Це ідеальне місце для проведення весілля, корпоративу в українському стилі. Місткість території – 150 осіб.


Локація №11 – 30 км. від Києва, Бородянський р-н

Опис: Приватний заміський комплекс у передмісті Києва надає своїм гостям унікальну можливість добре відпочити, насолодитися чудовою природою, співом птахів та тишею. Тут ви можете возз’єднатися з природою, відпочити від міської метушні, вдихнути чисте свіже повітря, послухати шум дерев та пташині трелі. На території є накрита літня тераса, яка розташована на березі ставка, альтанки, дитячий майданчик та вимостки для риболовлі.


Локація №12 – 15 км. від Києва, р-н Вишгороду, с. Новосілки

Опис: Приватна садиба з великою просторою терасою та затишним будиночком на свіжому повітрі. На території є гарний лужок, вихід у сосновий ліс і відкритий камін. Тераса на відкритому повітрі обладнана всіма необхідними пристроями для комфортного відпочинку. Садиба знаходиться недалеко від траси, але поряд із сосновим лісом. Тут можна організувати невеликий захід, корпоратив чи тимбілдинг із конкурсами та іграми. Місткість території до 60 осіб.


Локація №13 – 40 км. від Києва, Бородянський р-н

Опис: Гарний приватний комплекс для відпочинку, огороджена територія, що цілодобово охороняється. Унікальне розташування території дозволить вам відпочити на лоні дикої незайманої природи. На території є величезна альтанка зі сценою, озеро, яким водиться риба, міні-зоопарк, мотузкова стежка. Рельєф території дозволяє проводити різноманітні конкурси та розваги. Місткість до 1000 чоловік.


Локація №14 – Обухівський р-н., Конча-Заспа

Опис: Конча-Заспа вважається найбільш екологічно чистою курортною зоною Київської області. Це величезна закрита приватна територія бази відпочинку, де розташовані літній театр, спортивні майданчики, пляж, затока, є зал для конференцій. У головному корпусі знаходяться умивальники та туалети. Є можливість залишитись на ніч. Територія велика, але компактна, тут все потрібне знаходиться поруч.


Локація №15 – Києво-Святошинський район, гарна галявина, 15 км. від Києва

Опис: Дана галявина розташована у закритій приватній власності на березі чистого озера. Поляна знаходиться за 20 хвилин їзди від міста на мальовничій території Києво-Святошинського району в лісі на березі озера. Тут є чудова під’їзна дорога та всі необхідні умови для комфортного відпочинку. Територію оточує гарний зелений ліс.