Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Вечірка у стилі 90-х від компанії “Art-event”

Якщо Ви не знаєте, яку тематичну вечірку зробити, вибирайте вечірку в стилі 90-х, не помилитеся! Це був бажаний час змін, яких багато хто так чекав. Це був гіркий час аварії надій. Це був важкий час становлення нової країни. Поринути у 90-ті роки допоможе відповідна атрибутика. зараз у магазинах ви зможете знайти все для свого тематичного вбрання.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Дрес-код :

90-ті це був час «Реальних пацанів» – для того что бы правельно подчеркнуть свой образ, рекомендуется к просмотру фильм «Жмурки» (впрочем, и классическими «Бригадой» и «Бумером», тоже пренебрегать не стоит). Стоит обратить внимание на то, что считается последним писком моды вечеринок 90-х годов: Для девушек , конечно же, леопардовые лосины в сочетании с кожаной мини-юбкой и яркой зеленой кофтой. А для джентльменов растянутый спортивный костюм в стиле «Adidas», майка-алкашка, кепка и барсетка, растоптанные кеды, татуировки (нарисованные, конечно). А главным символом муржского дресс-кода тех времен был всем так любимый Малиновый пиджак – собственно, пиджак малинового цвета, толстенная золотая цепь и огромные перстни))) Хотя, надо отметить, что  в 90-е именно спортивный костюм был обязательным атрибутом в гардеробе, как правильного пацана, так и реальной девчонки..

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Програма :

Додати родзинку вечірці в стилі 90-х однозначно допоможуть   , активні  молодецькі змагання : Змагайтеся на влучність, стріляючи по мішенях з  пневматичної рушниці , незамінним атребутом стануть п’яні сходи , забравшись на які кожен продемонструє свою спритність. Помірятися своєю силою богатирською допоможе силомір «Боксер» , а в рукопашному бою як не можна до статті буде стіл для армреслінгу ! Настійно рекомендуємо звернути увагу на Фан-Казино : Покер , Блек джек , Американська рулетка   , адже в 90-х, у підпільних закладах азартні рекетери відмивали американські долари, що недавно прийшли в країну, за які купували Бумери і Мерседеси.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Стіл: 

Для фуршету в стилі 90-х років чудово підійдуть шоколадні батончики, сухарики, чіпси, запечені шматочки курки, олів’є в тарталетках, оселедці під шубою, бутерброди з ковбасою і сиром, шпротами, жуйки Turbo і Love Is. З алкоголю під стиль 90-х потрапляють пиво, портвейн, настоянки, розчинні соки на кшталт Юппі та Зуко.