Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages



Каталог послуг

Організація вечірки на теплоході  –  від компанії «Art-event»

Вам потрібно організувати веселу вечірку… Причому таку, щоби запам’яталося всім запрошеним гостям. Вечірки найчастіше стандартні і завжди проходять в тому самому місці: клуб або кафе. Кожна з них повторює попередню та не викликає особливих емоцій. А як хочеться чогось незвичайного. Вечірка на теплоході дозволить урізноманітнити захід, запросити багато гостей та провести на них сильне враження.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Атмосфера вечірки на кораблі завжди чудова та неповторна. Комфорт пасажирських салонів, простора відкрита палуба, мальовничі пейзажі, що пропливають повз теплохід, зустрічні кораблі завжди справляють незабутнє враження на гостей . Блек-Джек і ви сповна зможете відчути атмосферу азарту, як на найрозкішніших лайнерах Америки. А наше унікальне Колесо Фортуни допоможе гостям стати учасниками цікавих та цінних розіграшів.

 

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Приміщення та палуби судна будуть декоровані у певному стилі та підготовлені спеціально для святкової вечірки.

Усі бажання замовника з прикраси судна відповідно до тематики свята втілять досвідчені професіонали або може це зробити самостійно. На теплоході можна шуміти, голосно включати музику, танцювати до ранку і при цьому нікому не заважати.

Враховуючи побажання клієнта, буде розроблено програму проведення вечірки. Для створення потрібної обстановки наша компанія залучить досвідчених фахівців: ведучий, ді-джей, запрошені артисти, всі ті професіонали, які оживлять вечірку, додадуть до неї блискучі веселощі та рух, а елементи гумору дозволять перетворити захід на незабутнє шоу. Можна увічнити подію, запросивши професійного фотографа та встановити тематичні фотозони  для гарних фотографій. До того ж, якщо вечірка проходить у літню пору вдалою ідеєю стануть водні атракціони , встановивши на судні Водну Гірку можна випробувати величезну дозу екстриму, з’їжджаючи з неї прямо у воду.

  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0
  • uNLoUoF9kW0

Теплохід – це нестандартне проведення заходу. Якщо буде організовано “фейс-контроль” під час входу та інші обмеження заходу, на борт теплохода не потраплять небажані пасажири.

Зростає популярність кораблів як майданчик для організації різноманітних заходів, а вечірка на теплоході, покаже, що ви йдете в ногу з часом. Це створить вам імідж людини, яка вміє добре відпочивати та дарувати відпочинок іншим.

Вартість вечірки на теплоході включає погодинну оренду теплохода, а також послуги діджея. За бажанням можна організувати шоу-програму, а також запросити кейтерингову компанію.

Ви можете організувати вечірку самостійно, але якщо знадобиться допомога, наші менеджери візьмуть на себе вирішення всіх питань. Вам потрібно буде лише прибути на захід, щоб зустріти гостей та почати відпочивати.

За бажанням фуршет на теплоході може бути виготовлений з урахуванням тематики вечірки. На гостей вечірки на теплоході чекає відмінний прийом, відмінний сервіс і комфорт.

Організація вечірки на теплоході Київ залишиться у пам’яті всіх запрошених надовго. Ви можете запланувати висадку на острів або пройти річкою вздовж історичної частини Києва. Це додасть нових яскравих вражень гостям вечірки.

Наша Компанія «Art-event» піклується про своїх клієнтів, і ми можемо виконати будь-які Ваші бажання навіть найекстремальніші і найнезвичайніші. Не пропустіть свій шанс організувати унікальну вечірку, з доповненням найрізноманітніших та найцікавіших атракціонів для дорослих та дітей. І зовсім не має значення, це буде теплохід, ресторан, заміський двір, Київ, Харків, Львів або Одеса. Адже ми працюємо для вас у будь-яких місцях і за найкращими цінами!